Acasă » Să experimentezi

Să experimentezi

Noi credem că cele mai prețioase lucruri în viață vin din experiențe, nu din posesiuni. De aceea încercăm să investim timp, bani și energie în activități precum vizitarea locurilor frumoase din Țara Dornelor sau familiarizarea cu tradițiile și obiceiurile locului. 

De aceea te îndemnăm și pe tine să vii în Țara Dornelor și să înveți să schiezi, să călărești sau să faci river-rafting. Participă la evenimentele locale, mergi pe munți și plimbă-te cu telescaunul. Îți promitem că vei crea astfel amintiri greu de șters, indiferent de cât de mult timp va trece peste ele. 

Schi & Snowboard

schi si snowboarding in tara dornelor

Schiul în Țara Dornelor este poate cea mai populară activitate turistică din zonă, în ciuda faptului că perioada în care poate fi practicat este destul de restrânsă. Imediat după el vine și snowboardingul, un sport care câștigă tot mai mulți adepți pe pârtiile dornene în fiecare an.

Biking

biking in tara dornelor

Dacă iarna turiștii vin pentru sporturile de zăpadă în Țara Dornelor, vara își găsesc rapid alte activități cel puțin la fel de antrenante și provocatoare. Biking-ul este una dintre aceste opțiuni. Poți lua personal bicicleta la ture pe traseele special amenajate din Țara Dornelor sau poți lua parte la evenimentele speciale din jurul acestui sport.

Telescaun

telescaun vatra dornei

Nu contează dacă e vară sau e iarnă, o plimbare cu telescaunul este unul dintre cele mai benefice lucruri pe care le poți face ca turist în Țara Dornelor. Dacă te încumeți să înfrunți frigul iarna și soarele vara vei primi ca răsplată peisaje pe care îți promitem că nu le vei uita ușor.

Zbor de agrement

aerodromul din floreni

Țara Dornelor are multe activități turistice deosebit de antrenante și ispititoare pentru turiștii dornici de adrenalină, dar puține experiențe se compară cu un zbor de agrement la câteva sute de metri deasupra stațiunii, deasupra munților și deasupra comunelor din jur.

Echitație

Caii Bucovinei

Un proverb spaniol spune că ”un cal este mai valoros decât bogăția”, iar noi înclinăm să-i dăm dreptate. Iubitorii de cai vor descoperi în Țara Dornelor mulți oameni dedicați creșterii acestor animale și folosirii lor în scopuri turistice, motiv pentru care echitația este o activitate turistică la îndemâna turiștilor care ajung în zona noastră.