Acasă » Să memorezi

Să memorezi

Pentru noi, amintirile pe care le creem împreună cu cei dragi în locurile pe care le vizităm sunt extrem de prețioase. De aceea nu plecăm niciodată de acasă fără camera foto sau video și încercăm mereu să surprindem și să ”înghețăm” momente speciale care altfel s-ar pierde în negura uitării mai devreme sau mai târziu. Mai jos puteți descoperi galerii foto și videoclipuri făcute atât de către profesioniști cât și de amatori, făcute mai bine sau mai prost, dar întotdeauna cu un scop bine întipărit în minte: acela de a surprinde în imagini frumusețea Țării Dornelor.

Fotografii

fotografii din tara dornelor

Amintirile se păstrează în memorie, dar acolo chiar și cele mai frumoase dintre ele au o dată de expirare. De aceea te îndemnăm să folosești camera foto atunci când ajungi în Țara Dornelor, pentru a te putea bucura de amintirile pe care ți le creezi aici oricând, dar și pentru a le împărtăși cu cei dragi.

Videoclipuri

videoclipuri din tara dornelor

Există lucruri, oameni, locuri și peisaje în Țara Dornelor care nu pot fi descrise foarte ușor în cuvinte. De aceea câteodată trebuie să apelăm la altă soluție, iar cea mai potrivită pare a fi elementul video, cu ajutorul căruia poți surprinde întregul mesaj dorit, chiar dacă uneori nici un cuvânt nu este rostit.