Casa Bucovineană din Vatra Dornei

Casa Bucovineană din Vatra Dornei este un motel de 2 stele foarte popular printre turiștii care vizitează stațiunea noastră datorită condițiilor foarte bune de cazare, locației ușor accesibile, ospitalitatea bucovineană de care dă dovadă întregul personal și, mai ales, mâncărurilor tradiționale vestite deja în întregul orășel.

Istoria acestei unități de cazare începe încă din 2003, când au fost inaugurate atât restaurantul cât și camerele de cazare de la etaj. Astăzi, clădirea frumoasă a acestei unități de cazare s-a extins foarte mult și a creat condiții tot mai bune pentru grupurile de turiști loiali care îi calcă pragul în mod constant, dornici de o mâncare bună în stil bucovinean, de o cameră confortabilă și de recomandări privind activitățile turistice din zonă.

Casa Bucovineană este faimoasă în primul rând pentru mâncarea tradițională, dar nici băutura nu lasă de dorit. Un exemplu poate fi evenimentul anual numit ”Mustărie” pe care îl veți întâlni în zonă organizat doar pe terasa motelului. Acest eveniment se organizează în fiecare toamnă și sărbătorește culesul viei, ocazie cu care turiștii și localnicii ce vizitează Casa Bucovineană își vor putea încânta papilele gustative cu cel mai bun must din zonă.
 

Informații utile și date de contact

Telefon

0230372588 / 0731212971

Adresă de email

office@casa-bucovineana.ro

Adresă fizică

Vasile Deac, nr 2, Vatra Dornei

Orar

L – D: 08:00 – 23:00

Website

casa-bucovineana.ro

Facebook

fb.com/CasaBucovineana

Prețuri și facilități

Casa Bucovineană dispune de 67 de locuri de cazare, în 20 de camere duble cu pat matrimonial sau cu două paturi și 7 garsoniere (apartamente).

Prețurile camerelor

Cameră single: 70 lei/noapte

Cameră dublă: 100 lei/noapte

Garsonieră: 130 lei/noapte

Se acordă reduceri pentru grupuri.

Prețuri masă

Mic dejun: 10-15 lei/pers./zi

Prânz: 25-30 lei/pers./zi

Cină: 20-25 lei/pers./zi

Prețurile conțin TVA.

#Restaurant  #WiFi  #SalăDeMese  #Televiziune  #Telefon  #Terasă  #Parcare  #Încălzire  #FermăProprie  #Bar  #Balcon  #BaieProprie

Locația pe Google Maps

Vrei să te cazezi aici?

Fă o rezervare și te contactăm noi!

Închide meniul