Pensiunea Antonia din Vatra Dornei

Pensiunea Antonia din Vatra Dornei își așteaptă vizitatorii într-un cadru foarte intim și relaxant, la circa 15 minute de mers pe jos de centrul orașului, departe de zgomot și agitație. Unitatea de cazare a fost inaugurată în 2008, fiind așadar una dintre cele mai noi pensiuni din oraș.

Capacitatea totală a pensiunii este de 25 de adulți care pot ocupa cele 11 spații de cazare disponibile. Este perfectă pentru grupuri sau pentru vacanțele cu familia, deoarece facilitățile pe care le oferă se pretează foarte bine pe nevoile oricărui turist.

La Pensiunea Antonia turiștii se pot relaxa în curtea cochetă dotată cu grătar și foișor pe care o pune la dispoziția lor unitatea de cazare, pot profita de o bucătărie complet mobilată și utilată și își pot aduce cu ei și animalele de companie.

Sala de mese din incinta pensiunii este foarte primitoare și încăpătoare, fiind suficient de mare pentru ca turiștii cazați să ia masa sau să organizeze diverse evenimente festive (zile de naștere, aniversări etc).

Vino la Pensiunea Antonia din Vatra Dornei pentru o vacanță liniștită, cu prețuri foarte bune și foarte aproape de orice activitate turistică dorești să experimentezi în Țara Dornelor.

Informații utile și date de contact

Telefon

0740253571 / 0330114667

Adresă de email

cristinaatanasoae@yahoo.com

Adresă fizică

Str. Minelor, 12, Vatra Dornei

Orar

non-stop

Facebook

-

Prețuri și facilități

Cameră dublă (cu baie):
în timpul săptămânii: 60 lei/zi
în weekend: 60 lei/zi

Cameră dublă (fără baie):
în timpul săptămânii: 60 lei/zi
în weekend: 60 lei/zi

 

Cameră triplă: 80 lei/zi

Cameră 4 locuri: 80 lei/zi

Închiriere integrală (8 camere): 750 lei/zi

Prețurile conțin TVA

#Curte  #WiFi  #SalăDeMese  #Televiziune  #Telefon  #Bucătărie  #Parcare  #Încălzire  #FoișorÎnCurte #GrătarÎnCurte  #PetFriendly  #BaieProprie

Locația pe Google Maps

Vrei să te cazezi aici?

Fă o rezervare și te contactăm noi!

Închide meniul