Acasă » Să te distrezi

Să te distrezi

Un concediu fără distracție nu prea seamănă a concediu, să recunoaștem. Ok, te relaxezi în vacanță, dar cât timp te poți relaxa fără să te plictisești? Nu prea mult. Iar distracția poate fi de multe feluri. Ce-ți propunem noi aici? Evenimente! Participă la ele și îți promitem că plictiseala își va căuta de lucru în altă parte. Citește mai jos și vezi care sunt cele mai importante tipuri de evenimente la care poți lua parte în Țara Dornelor. 

Târguri & Expoziții

târguri și expoziții în țara dornelor

Când ajungi în Țara Dornelor vei descoperi că ai atât de multe activități turistice cărora să te dedai încât s-ar putea să nu ai timp pentru toate. Ai grijă însă să nu neglijezi târgurile și expozițiile care au loc aici, pentru că s-ar putea să pierzi cele mai importante evenimente care te pot învăța o mulțime de lucruri despre zona pe care o vizitezi.

Festivaluri & Concerte

festivaluri si concerte in Țara Dornelor

Să nu crezi că Țara Dornelor înseamnă doar peisaje frumoase, zăpadă, frig și munte. Pe lângă toate acestea, noi vrem să-ți arătăm că dornenii știu să se și distreze cum se cuvine, iar ca dovadă stau numeroasele festivaluri și concerte care au loc în zonă și pe care nu trebuie să le ratezi.

Evenimente culturale

Evenimente culturale in Țara Dornelor

Țara Dornelor nu duce lipsă de evenimente culturale, organizate de regulă de diferiți artiști, scriitori sau ONG-uri cu scopul de a informa și educa localnicii și turiștii pe anumite teme (fotografie, literatură, arte plastice, cinematografie, dans și multe altele).

Evenimente tradiționale

evenimente traditionale in tara dornelor

Tradițiile și obiceiurile din Țara Dornelor nu duc lipsă de admiratori, atât printre localnici cât și printre turiști. Mai mult decât atât, o mare parte dintre aceștia din urmă vin în zonă special pentru evenimentele tradiționale care se organizează în fiecare an în preajma sărbătorilor de Paște, Crăciun sau Anul Nou.

Evenimente sportive

evenimente sportive in tara dornelor

Sportul stă la baza sănătății, dar suntem convinși că știi asta deja. De aceea noi, locuitorii din Țara Dornelor, punem mare preț pe activitățile fizice solicitante, motiv pentru care îi îndemnăm și pe turiști să facă același lucru. Pe lângă faptul că poți să practici o mulțime de sporturi în vacanța ta în Țara Dornelor, vei avea ocazia să participi și la o multitudine de evenimente sportive care de care mai interesante.