Ai o unitate de cazare sau un restaurant?

Promovează-te pe blogul Țării Dornelor cu 200 lei pe an și ajută-ne să aducem zona noastră în atenția unui număr cât mai mare de turiști. Toți banii sunt investiți în promovarea site-ului.

PRIMUL AN LA JUMĂTATE DE PREȚ

Preț mic și plată anuală

Te aducem în atenția unui număr mare de potențiali clienți pentru un cost fix de doar 200 lei pe an. Un plin de combustibil la mașină te costă mai mult decât publicitatea cu noi. Ce mai aștepți?

Pagină dedicată

Unitatea ta de cazare dispune de pagină proprie, optimizată pentru motoarele de căutare și plină cu toate detaliile utile turiștilor. Această pagină ne ajută să-ți promovăm mai bine și mai eficient afacerea.

Personalizare completă

Fiecare unitate de cazare este diferită, motiv pentru care nu impunem o limită pentru informațiile care vor fi publicate pe pagina ta și avem grijă să scoatem în evidență elementele pe care ți le dorești.

Audiență relevantă

Mai mult de 60% dintre cititorii blogului nostru nu sunt din Județul Suceava, ceea ce înseamnă că ne citesc pentru a afla informații despre un loc pe care doresc să-l viziteze. Astfel, te adresezi direct unui număr mare de potențiali clienți.

Conținut nou periodic

Articolele periodice pe care le publicăm noi ajută la promovarea fiecărui aspect pozitiv al Bucovinei și Țării Dornelor, aducând în același timp noi cititori pe site și asigurându-ți vizibilitatea de care afacerea ta are nevoie. 

Variantă de mobil

57% dintre cititorii noștri ajung pe site folosind dispozitive mobile (smartphone și tabletă), iar site-ul nostru este optimizat pentru ele. Ceea ce înseamnă că pagina ta va fi ușor de găsit și de citit de pe orice dispozitiv.

Prezență în Social Media

Te aducem în fața potențialilor clienți acolo unde își petrec ei timpul: în rețelele de socializare. Vei profita de ajutorul a două pagini de Facebook cu audiențe importante, aflate în continuă creștere: Hai la Dorna (5000+ fani) și Iubesc Vatra Dornei (10000+ fani).

1 click până la tine

Oriunde ar fi pe site, turistul nu trebuie să dea decât un singur click pentru a ajunge pe pagina ta, accesibilă chiar din meniul principal. Acest lucru te face ușor de găsit de către potențialii clienți și îți asigură o vizibilitate mai maximă.

Investiții în promovare

Investim constant bani, timp și energie pentru promovarea site-ului și pentru a ne asigura că blogul Țării Dornelor se dezvoltă continuu. În acest mod reușim să ajungem în atenția unui număr cât mai mare de potențiali turiști.

Actualizări permanente

Oricând dorești să faci o actualizare de preț sau să schimbi anumite informații trebuie doar să ne anunți prin email sau prin telefon. Echipa noastră este conectată în permanență și vom face modificările în cel mai scurt timp.

Îți promovăm ofertele

Periodic facem pagini separate pentru ofertele de cazare de Paște, Crăciun, Revelion ori alte momente importante din timpul anului. Vei avea șansa, așadar, să-ți faci cunoscute propriile oferte în locuri diferite de pagina ta, atingând un număr cât mai mare de clienți.

Contact direct

Mesajele celor care completează formularul de contact de pe pagina ta ajung direct la tine. Tu poți apoi prelua informațiile pentru a finaliza rezervarea și poți începe să te pregătești de primirea oaspeților. 

VREI CA AFACEREA TA SĂ APARĂ PE SITE?

Sună la 0742361238 sau completează formularul de mai jos!

Închide meniul