Pensiunea Doru Muntelui din Dorna Arini

Pensiunea Doru Muntelui se află în centrul uneia dintre cele mai frumoase comune din Țara Dornelor: Dorna Arini. Comuna se află la o distanță de circa 5 kilometri de orașul Vatra Dornei, pe malul Bistriței, pe drumul spre Piatra Neamț. Este foarte aproape de orice atracție turistică din Țara Dornelor.

Unitatea de cazare așteaptă pe tot parcursul anului vizitatori din țară și străinătate pentru a-i încânta cu oferte de preț avantajoase, condiții de cazare foarte confortabile, zonă de camping foarte spațioasă și multe activități în zonă.

Proprietarul pensiunii, D-l Dorel Marcoci, este un vânător experimentat, iar turiștii pot profita din plin de acest lucru deoarece el le oferă celor care îi calcă pragul excursii personalizate în munții din apropiere, în cadrul cărora vizitatorii au posibilitatea de a observa animalele sălbatice în habitatul lor natural.

Turiștii pot servi și masa, la cerere, în sala special amenajată a pensiunii, deschisă doar oaspeților. Tot aici se pot organiza și diferite evenimente, cum ar fi aniversări sau mese festive, cu o capacitate totală de 80 de locuri.

În curtea pensiunii te poți bucura de foișor, leagăn, pârâu și pădure în apropiere, dar și de spațiu pentru camping perfect pentru corturi și rulote deopotrivă.

Aici, în mijlocul naturii, găsești liniștea și relaxarea pe care o cauți.

Informații utile și date de contact

Telefon

0230576035 / 0745173109

Adresă de email

dorumuntelui@yahoo.com

Adresă fizică

Dorna Arini, sat Cozănești, nr 93

Orar

L – D: 08:00 – 23:00

Facebook

fb.com/PensiuneaDoruMuntelui

Prețuri și facilități

Prețurile camerelor

Cameră triplă: 130 lei/zi

Cameră dublă twin: 100 lei/zi

Cameră dublă matrimonială: 100 lei/zi

Apartament 2 camere: 150 lei/zi

Cameră 4 locuri: 150 lei/zi

Prețurile conțin TVA

Spații de cazare

Corp A
2 camere cu pat matrimonial
1 cameră cu 3 paturi
1 apartament

Corp B
6 camere cu pat matrimonial
2 camere cu 3 paturi
1 cameră cu 4 paturi

#Curte  #WiFi  #SalăDeMese  #Televiziune  #Telefon  #Camping  #Parcare  #Încălzire  #FoișorÎnCurte  #Bar  #Balcon  #BaieProprie

Locația pe Google Maps

Vrei să te cazezi aici?

Fă o rezervare și te contactăm noi!

Închide meniul