Pensiunea Teea din Dorna Arini

Pensiunea Teea este una dintre cele mai noi unități de cazare din comuna Dorna Arini, județul Suceava. Pensiunea se află localizată în cătunul Călinești din satul Sunători, în apropiere de Cheile Zugrenilor, pe malul Bistriței. Călinești se află la o distanță de 17 kilometri de Vatra Dornei, pe DN 17B (drumul ce leagă Țara Dornelor de Piatra Neamț și Cheile Bicazului).

Amplasamentul pensiunii oferă turiștilor iubitori de natură ocazia să exploreze dealurile și munții din apropiere, deoarece cătunul se află între munții Giumalău și Pietrosul Bistriței, foarte aproape și de Munții Rarău.

Pensiunea Teea oferă turiștilor multe facilități care sporesc confortul de care se vor bucura aceștia în sejurul lor, printre care cele mai importante sunt curtea imensă, foișorul din apropiere, zona de living comună unde se poate servi și masa, parcarea spațioasă, ferma proprie ce furnizează produse alimentare de casă și multe altele.

Unitatea de cazare este și pet-friendly, ceea ce înseamnă că poți lua cu tine în vacanță și animalul de companie.

Turiștii pot servi micul dejun în fiecare zi și au acces la o bucătărie modernă și complet utilată. Vei avea parte aici de un sejur cu adevărat relaxant și plin de vitalitate, în mijlocul unui peisaj fascinant.

Informații utile și date de contact

Telefon

0758293185 / 0730992870

Adresă de email

stancaciprian1982@gmail.com

Adresă fizică

Dorna Arini, sat Sunători, nr 15

Orar

non-stop

Facebook

fb.com/PensiuneaTeea

Prețuri și facilități

Prețurile camerelor

În timpul săptămânii: 70 lei/zi

În weekend: 80 lei/zi

Tarif mic dejun (opțional): 20 ron/pers

Prețurile conțin TVA

Detalii camere

Pensiunea Teea dispune de 8 camere duble (matrimoniale), în care pot fi cazați 16 adulți. Camerele sunt foarte confortabile și spațioase, fiecare dintre ele fiind destinată pentru 2 adulți. Sunt dotate cu baie proprie, internet wireless non-stop și televizor.

#Curte  #WiFi  #SalăDeMese  #Televiziune  #Telefon  #Terasă  #PetFriendly #Parcare  #Încălzire  #FoișorÎnCurte  #FermăProprie  #Balcon  #BaieProprie

Organizăm tabere și alte activități

Prin intermediul profesorilor colaboratori din toată țara, turiștii se pot bucura la Pensiunea Teea și de numeroase activități antrenante, atât pentru trup cât și pentru minte.

Personalul și reprezentanții pensiunii organizează pentru grupuri mari și mici tabere, drumeții, plimbări cu mocănița, vizite la muzee, focuri de tabără, seri de karaoke, dansuri tradiționale din Bucovina și alte activități deosebit de interesante. 

Punem la dispoziția turiștilor transport și masă. Pentru detalii vă rugăm să ne contactați oricând la 0758293185 / 0730992870.

Locația pe Google Maps

Vrei să te cazezi aici?

Fă o rezervare și te contactăm noi!

Închide meniul