Hotelul Silva din Vatra Dornei

Dacă te afli în căutarea unei unități de cazare cât mai aproape de centrul stațiunii Vatra Dornei, cu greu vei găsi una mai potrivită decât Hotelul Silva. Unitatea de cazare are 2 stele și este situată în imediata apropiere a gării, astfel încât turiștii care ajung cu trenul în Vatra Dornei trebuie doar să treacă strada pentru a ajunge la destinație.

Hotelul și restaurantul acestuia s-au inaugurat în Decembrie 2001, Silva fiind una dintre unitățile cu cea mai mare experiență în domeniul turismului din zona Dornelor. Locația sa centrală permite turiștilor să ajungă repede în orice colț al orașului, pârtiile de schi și centrele de spa din stațiune aflându-se la doar 5 minutede mers pe jos de la hotel.

Hotelul Silva este perfect pentru vizitatorii care își doresc să profite de posibilitățile de agrement din zonă, precum pârtiile de schi, plimbările cu ATV-ul, drumețiile montane, excursiile ecvestre, tururile religioase și multe altele. Hotelul dispune și de o sală de ședințe de 25 de locuri perfectă pentru vizitatorii care sosesc în Vatra Dornei în scop de afaceri.

Hotelul Silva din Vatra Dornei îți oferă o vacanță confortabilă, prețuri foarte bune, mâncare tradițională bucovineană și oameni extrem de primitori.

Restaurantul Hotelului Silva s-a inaugurat tot în Decembrie 2001, o dată cu spațiile de cazare din incintă. Locația sa centrală și bunătățurile tradiționale pe care le oferă l-au transformat de-a lungul timpului în unul dintre cele mai cunoscute restaurante din oraș. Turiștii ce se cazează în hotel pot avea parte și de reduceri la restaurant oferite de unitatea de cazare.

Vizitatorii se pot bucura de o masă delicioasă oricând le poftește inima, deoarece restaurantul este deschis în fiecare zi de la 07:30 până la 10:30. Cei aproximativ 100 metri pătrați și cele 60 de locuri din restaurant oferă un cadru spațios și deosebit de confortabil pentru vizitatori,.

Bunătățurile tradiționale pe care le poți gusta la restaurantul Hotelului Silva includ următoarele: ciulama de ciuperci, tocăniță de porc sau de vită, ciorbă rădăuțeană, cordon bleu, sarmale și multe altele.

Informații utile și date de contact

Telefon

0230371033 / 0729049158

Adresă de email

contact@hotelsilvadorna.ro

Adresă fizică

Str. Dornelor, 10 A, Vatra Dornei

Orar

non-stop

Website

hotelsilvadorna.ro

Facebook

fb.com/HotelSilvaDorna

Prețuri și facilități

Hotelul Silva din Vatra Dornei dispune de 43 locuri de cazare în 2 apartamente, 17 camere duble și 1 cameră single. Apartamentul este perfect pentru o familie cu doi adulți și 2 copii, fiind dotat cu două camere (dormitor + living), un pat dublu mare și o canapea extensibilă. Camerele duble dispun de două paturi de o singură persoană, în timp ce camera single are un singur pat pentru o persoană. Toate camerele sunt dotate cu baie privată și multe alte facilități pe care le poți descoperi mai jos.

Prețuri camere

Cameră single: 101 lei/zi

Cameră dublă (twin): 126 lei/zi

Apartament: 189 lei/zi

Prețurile conțin TVA

#SalăFitness #Restaurant  #WiFi  #SalăDeMese  #Televiziune  #Telefon  #AerCondiționat #PetFriendly  #Parcare  #Încălzire  #Bar  #Balcon  #BaieProprie

Locația pe Google Maps

Vrei să te cazezi aici?

Fă o rezervare și te contactăm noi!

Închide meniul