Damian Gicoveanu

Damian Gicoveanu

Caravana Filmelor NexT ajunge la Vatra Dornei în perioada 17-19 august 2018

Evenimentele culturale nu lipsesc din Vatra Dornei, mai ales că în perioada aceasta a anului orășelul nostru se bucură de vizitele a numeroși turiști din țară și străinătate. În weekendul care începe în curând vă așteptăm la film.

Timp de trei zile, 17-19 august 2018, Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, împreună cu Societatea Culturală Next vă invită să vă bucuraţi de cele mai frumoase filme de scurtmetraj, în cadrul Festivalului Internaţional de Film „Caravana Next”-„Picnic şi cinema sub clar de lună”.

Festivalul este un eveniment adresat cinefililor şi s-a bucurat de un mare succes atât în rândul dornenilor, cât şi al turiştilor aflaţi în staţiune, încă de la prima ediţie. Timp de trei zile, vor fi difuzate, sub genericul „Picnic şi cinema sub clar de lună”, peste 20 de filme de scurtmetraj, din secţiunile: „100 de ani de scurtmetraje românești”, „NexT Is Feminist: scurtmetraje românești”, „NexT Kids”(seară dedicată, în special, celor mici). 

Vizionarea filmelor pe o pătură, într-un hamac, sub clar de lună, alături de familie şi prieteni, vă va binedispune, asigurându-vă un weekend de neuitat. Proiecţiile vor avea loc în fiecare seară, de la ora 21.00, în vecinătatea Izvorului Sentinela, din Parcul Municipal.

Cu ajutorul prietenilor de la Raftul cu Filme, am reușit să vă punem la dispoziție și programul complet pentru această ediție a Caravanei Filmelor NexT. Îl atașăm în continuarea acestui articol.

Distribuie pe Facebook 0
Trimite prin WhatsApp
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum procesăm datele comentariilor tale.

Închide meniul