Damian Gicoveanu

Damian Gicoveanu

Bicaz Kayak Fest – cel mai mare eveniment sportiv dedicat comunității caiaciste din România

Un email primit pe adresa redacției săptămâna aceasta m-a făcut conștient de Bicaz Kayak Fest, un eveniment care pare extrem de interesant și care nu se desfășoară departe de Țara Dornelor. Dacă aveți două zile la dispoziție și o mașină pentru deplasare, vă puteți bucura de un altfel de weekend la Lacul Izvorul Muntelui (Bicaz), zonă pe care cu siguranță o cunoașteți dacă sunteți localnici ai Țării Dornelor.

Dacă sunteți din altă parte, minunăția acestui lac merită toată atenția voastră, după cum pozele din acest articol o pot dovedi cu ușurință.

Fără să o mai lungim inutil, vă prezint mai jos descrierea evenimentului, în cuvintele organizatorilor luate direct din comunicatul de presă.

———

Iti place apa, aerul proaspat de munte si miscarea?

Daca raspunsul este DA trebuie sa fii prezent pe 26 si 27 Mai 2018 la a IV-a editie a Bicaz Kayak Fest, eveniment care ii reuneste pe toti iubitorii de ambarcatiuni usoare din Romania!

Astfel te asteptam in Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, pentru a vedea privelisti minunate, a intalni localnici ospitalieri, pentru a gusta mancarea traditionala moldovenesca si pentru a participa pe apa cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toata lumea, indiferent de varsta!

Sambata 26 Mai 2018 poti sa participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizata. Duminica 27 Mai 2018 te asteapta alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz pana in dreptul Portului turistic Bicaz si al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul rasturnat.

Nimeni nu ar trebui sa lipseasca nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse in joc la tombola sunt insemnate, marele premiu fiind un CAIAC in valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primaria Bicaz in parteneriat cu Asociatia Holismed si urmareste promovarea sanatatii prin miscare, incurajarea si dezvoltarea comunitatii caiaciste din Romania prin adunarea intr-o competitie sportiva deschisa a iubitorilor amatori si profesionisti de caiac, canoe si alte ambarcatiuni fara motor din tara si strainatate.

Va asteptam in weekendul de Rusalli sa padelati si sa va consumati energia pe apa , intr-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2018!

Mai multe informatii despre eveniment pe www.bicazkayakfest.ro sau pe pagina de Facebook.

———

Iar mai jos vă las și cu galeria de imagini extraordinare de la edițiile trecute.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul