Suntem mulți cei care credem că Bucovina și Țara Dornelor merită promovate.

Există multe moduri prin care poți face o diferență și prin care ne poți ajuta să mergem mai departe cu acest proiect. Dacă îți place hailadorna.ro, te invităm cu inima deschisă să contribui și tu. 

Iată mai jos ce ne poți oferi.

Feedback

Noi scriem pentru tine, cititorule. Bine, scriem și pentru noi, că ne place, dar tot tu ești preocuparea noastră principală. De aceea, sugestiile tale sunt aurul nostru. Ce părere ai despre hailadorna.ro? E bun? E prost? Vrei să-l închidem sau ți-ar plăcea să-l citești în continuare? Ce lipsește? Unde ne putem îmbunătăți? Promitem să răspundem la fiecare mesaj în parte și-ți  vom mulțumi pentru efortul și timpul acordat. Accesează pagina de contact pentru a intra în legătură cu noi.

Un share pe Facebook

E cel mai simplu mod prin care ne poți ajuta. Du vorba mai  departe. Distribuie site-ul și articolele noastre, dacă ți-au plăcut. Ne vei ajuta astfel să creștem comunitatea hailadorna.ro și să promovăm mai eficient Țara Dornelor.

Articole

Îți place să scrii? Vrei să împărtășești cu noi și cu cititorii hailadorna.ro o poveste, o experiență sau o idee? Trimite-ne un email și noi îți primim textul cu mare drag. Dacă totul merge bine, cine știe, poate devii chiar un autor regulat al hailadorna.ro.

Materiale foto-video

Ai fost prin Țara Dornelor și/sau Bucovina și dispui de materiale foto-video pe care ți-ar plăcea să le vezi publicate pe hailadorna.ro? Noi am fi mai mult decât bucuroși să le primim, să le admirăm și să le împărtășim cu restul cititorilor. Nu-ți fă griji, nu ne vom însuși materialele tale, ci vei primi creditul datorat.

Informații despre dornenii vrednici de promovare

Suntem tot timpul în căutare de oameni remarcabili și știm că Țara Dornelor are destui candidați la acest apelativ. Știi pe cineva despre care crezi că merită să afle mai multă lume? Cunoști o persoană care, într-un fel sau altul, a avut un impact pozitiv asupra Țării Dornelor? Dă-ne de știre și noi îl vom contacta și-i vom spune povestea, dacă dorește.

Promovare pe alte site-uri

Ai un site și ți-ar plăcea să ajuți la promovarea hailadorna.ro prin bannere, articole sau altă metodă? Contactează-ne și hai să facem un parteneriat.

Informații despre evenimentele pe care le organizezi

Dacă faci ceva frumos pentru Țara Dornelor, noi te ajutăm. Vrem să fim parteneri media ai evenimentului pe care îl organizezi și să-l promovăm cât de bine ne pricepem, astfel încât să afle cât mai multă lume despre el. Dă-ne de știre și hai să colaborăm.

Vrei să ajuți? Contactează-ne acum!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul