zăpadă
Ciprian Pardău

Ciprian Pardău

Cum s-a văzut zăpada căzută peste Bucovina prin ochii cititorilor noștri

Zăpada căzută peste Țara Dornelor în zilele de 23 și 24 martie, și inclusiv peste orășelul Vatra Dornei, ne-a prins întreaga echipă a proiectului Hai la Dorna pe picior greșit, în sensul că nici măcar unul dintre noi nu se afla în zonă atunci când primii fulgi de nea s-au așezat agale pe tărâmul bucovinean.

Așa că ne-am rugat cei peste 6.000 de cititori de pe pagina Iubesc Vatra Dornei să ne ajute și să fotografieze ninsoarea căzută peste micul nostru oraș de munte cu orice au la îndemână, fie vorba de telefon, aparat foto sau cine știe ce altceva, și să ne trimită fotografiile printr-un mesaj.

Iar ceea ce a urmat ne-a făcut ziua mai bună cu adevărat. Nu ne referim neapărat la numărul de imagini primite, cu toate că nici aspectul acesta nu este de neglijat, ci mai mult la zonele fotografiate. În sensul că ne-am rugat urmăritorii de pe pagină să ne trimită fotografii de oriunde îi poartă pașii prin Dorna sau prin împrejurimi.

Iar voi exact asta ați și făcut. Fapt pentru care nu putem decât să vă mulțumim și să vă anunțăm de pe acum că ne puteți trimite imaginile voastre din Țara Dornelor oricând. Aveți la dispoziție pagina noastră de contact, dar și paginile de facebook Hai la Dorna și Iubesc Vatra Dornei.

Însă înainte de imaginile cu ninsoarea…

… avem ceva foarte important să vă spunem. Începând cu ziua de 27 martie, ne-am pus serios pe treabă și am făcut public și un canal de Youtube, singurul lucru care ne mai lipsea în mediul online.

De acum încolo, pe lângă cele două pagini de facebook (Hai la Dorna și Iubesc Vatra Dornei) și contul de Instagram, ne puteți urmări și pe Youtube, acolo unde deja am adăugat pentru voi nu mai puțin de 6 videoclipuri.

Așadar, intrați pe canalul de Youtube, abonați-vă și vizionați clipurile adăugate deja acolo.

Zăpadă peste Dorna. În imagini.

Acum că am trecut de anunțul plictisitor referitor la contul cu materialele video, putem trece la fotografiile cu zăpada. Începem cu o imagine primită pe email de la Alexandru Negrea.

zapada_martie_1

Urmează o imagine trimisă de Dragoș Lazăr, un peisaj de iarnă cu adevărat frumos.

zapada_martie_2

Continuăm cu o fotografie trimisă de către Minodora Candrea, făcută aproape de casă.

zapada_martie_3

Următoarea imagine am preluat-o de pe pagina Bucovina, te iubesc, făcută de Alin Constantin Rotundu. Ne-a plăcut atât de mult cum se vede zăpada lângă Catedrala „Sf. Treime” din Parc!

zapada_martie_4

Continuăm cu alte două imagini făcute de Alexandru Negrea în dimineața zilei de 24 martie.

zapada_martie_5

zapada_martie_7

Urmează trei imagini trimise de Loredana Rusu, Daniela Justin Collins și Minodora Candrea.

zapada_martie_8

Următoarele trei imagini ne-au fost dăruite de Minodora Candrea și Valentina Matei.

zapada_martie_9

Urmează imaginile trimise de Minodora Candrea, Lumi Luca (cu o imagine realizată în comuna Dorna Arini) și Minodora Candrea.

zapada_martie_10

Pe final venim cu fotografiile trimise de Daniela Justin Collins, Minodora Candrea și Elena Lusciac.

zapada_martie_11

Iar pentru că ne place atât de mult de comunitatea pe care am reușit să o adunăm în jurul proiectului Hai la Dorna în cele aproximativ două luni de activitate, venim și cu un mic bonus!

Ultima imagine pe care v-o dăruim astăzi este făcută pe 26 martie, după ce mare parte din ninsoarea căzută peste micul nostru orășel a dispărut și a lăsat loc primăverii să își facă de cap.

zapada_martie_6

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul