coșna
Ciprian Pardău

Ciprian Pardău

[Galerie foto] Peisaje de iarnă la Coșna

Acum trei săptămâni am făcut o vizită, alături de Damian, la Coșna. Am mers să vedem Biserica din comună, despre care urmează să scriem cât de curând, l-am vizitat pe Dan Cobuz pe Aerodromul Floreni, despre care am scris un material aici, iar apoi am tras o fugă până în Dorna Arini să vedem Caii Bucovinei. Dacă încă nu i-ați văzut, am scris și despre ei aici.

Am ajuns la Coșna undeva pe la ora 9:00 dimineața, pe un frig de -10 grade. Sau poate chiar mai mult. Gheața de pe drum ne făcea să ne pierdem orice urmă de echilibru, iar gerul de afară ne făcea să ne băgăm mâinile cât mai adânc în buzunare și să ne tragem căciulile până peste nas.

Însă nu ne-am lăsat cu una cu două doborâți de frig și am scos camera foto din mașină și am început să fotografiem orice ne-a ieșit în cale. De la drumul înghețat și fântânile bătrânești, până la fânarele acoperite de zăpadă și gardurile pe care vara se usucă fânul în bătaia soarelui.

Plimbându-ne pe unul dintre drumurile sătești ale Coșnei, ne-am întâlnit și cu un cal, pe care n-am putut să-l lăsăm în afara galerie noastre foto. Așa că l-am rugat politicos să-și ridice botul din grămada de fân uscat, pusă de stăpân la picioare, și să privească câteva secunde la obiectiv. Noi i-am făcut vreo 14 fotografii, însă am ales doar una pentru articol.

Noi sperăm să vă bucurați de imaginile atașate ceva mai jos, pe care le-am făcut cu drag pentru voi, dar și pentru turiștii care mai întâi ajung pe hailadorna.ro, iar mai apoi ne vizitează preț de un weekend sau, de ce nu, un întreg concediu.

Vrei să pui o imagine cu Coșna pe desktop?

Nimic mai simplu. Nu trebuie decât să ne dai un mesaj prin intermediul paginii de contact, iar noi o să te ajutăm să faci și asta. Pe noi ne bucură fiecare mesaj primit, indiferent de natura lui. Cu atât mai mult când auzim că cineva vrea o anumită fotografie cu Bucovina pentru desktop-ul personal.

peisaje_iarna_cosna_1

peisaje_iarna_cosna_2

peisaje_iarna_cosna_3

peisaje_iarna_cosna_4

peisaje_iarna_cosna_5

peisaje_iarna_cosna_6

peisaje_iarna_cosna_7

peisaje_iarna_cosna_8

peisaje_iarna_cosna_9

coșna

peisaje_iarna_cosna_10

peisaje_iarna_cosna_11

Imaginile de mai sus îi aparțin lui Ciprian Pardău. Îl găsiți pe pardau.ro, pe pagina de Facebook Iubesc Vatra Dornei sau aici pe Hai la Dorna.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul