pasul tihuța
Ciprian Pardău

Ciprian Pardău

[Galerie foto] Final de iarnă în Pasul Tihuța

Pasul Tihuța a fost și este în continuare una dintre zonele în care zăpada se păstrează mai mult timp decât în regiunile bucovinene și stațiunile de schi, precum Vatra Dornei sau Gura Humorului. Unul dintre cititorii blogului nostru și-a petrecut o zi de duminică, alături de familie, în Pasul Tihuța, a făcut o sumedenie de fotografii, iar pe cele mai reușite ni le-a pus la dispoziție.

Când am văzut imaginile, am zis că trebuie numaidecât să selectăm o parte din ele și să le publicăm pe site sub forma unei galerii fotografice. Lucru pe care l-am și făcut, după cum vedeți. Din cele aproape 100 de fotografii primite, noi am selectat un număr de 15 și le-am publicat pentru voi, cât să vă stârnim curiozitatea și, de ce nu, să vă îndemnăm să urcați alături de familie în mașină și să o luați pe drumul Pasului Tihuța pentru a îi descoperi „bogățiile”.

O să descoperiți priveliști care vă taie respirația, dar și peisaje unice în țară. Altitudinea de 1201 metri permite admirarea tuturor vârfurilor din împrejurimi, iar serpentinele, pantele și rampele drumului te vor face să ai impresia că participi la un concurs auto de îndemânare și nu că conduci pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din partea de nord a României.

pasul_tihuta_iarna_1

pasul_tihuta_iarna_2

pasul_tihuta_iarna_3

pasul_tihuta_iarna_4

pasul_tihuta_iarna_5

pasul_tihuta_iarna_6

pasul_tihuta_iarna_7

pasul_tihuta_iarna_8

pasul_tihuta_iarna_9

pasul_tihuta_iarna_10

pasul_tihuta_iarna_11

pasul_tihuta_iarna_12

pasul_tihuta_iarna_13

pasul_tihuta_iarna_14

pasul_tihuta_iarna_15

Dacă și voi ați fost sau ați trecut prin Pasul Tihuța recent și ați făcut fotografii sau filmulețe, dați-ne un mesaj prin intermediul paginii de contact și ajutați-ne să arătăm câtor mai multe persoane frumusețile acestor locuri parcă binecuvântate.

Iar dacă nu ai fost pe acolo, însă ai vizitat o altă parte de Bucovină și ai imagini făcute de tine sau familie, trimite-le nouă și cine știe? Poate că în următorul articol vom vorbi chiar despre ele.

Imaginile din acest articol îi aparțin Mariei Apetrii, căreia îi mulțumim pentru contribuție.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul