infografic, hailadorna.ro
Damian Gicoveanu

Damian Gicoveanu

[INFOGRAFIC] Cifre despre hailadorna.ro după trei luni de activitate

În viața oricărui site, la fel ca în viața oricărei persoane, există anumite momente în care e bine să privim în urmă și să reflectăm la lucrurile pozitive sau negative pe care le-am făcut și care, într-un fel sau altul, ne-au condus în punctul în care ne aflăm aici.

La oameni, intervalul acesta poate fi de ani de zile, dar cu site-urile nu ne permitem să așteptăm atât de mult. Așa că facem aceste reflecții ceva mai repede. Așadar, iată-ne cu proiectul Hai la Dorna trecut de primele trei luni de activitate, moment prielnic, din punctul nostru de vedere, să așternem pe hârtia digitală câteva cifre și impresii despre aceste prime 90 de zile de viață.

Iar ca să fie totul foarte frumos ambalat, am pregătit pentru voi un infografic, care cuprinde cifre interesante din activitatea noastră, care poate că vă interesează și pe voi.

Ce este interesant în acest infografic?

1. Vă spunem câți oameni ne-au vizitat până acum, de câte ori au intrat pe site și câte pagini au deschis în timpul sesiunii lor;

2. Vă arătăm care sunt cele mai populare articole pe care le-am scris și care sunt cele mai accesate categorii de pe site;

3. Vă zicem cine intră pe site mai des. Să fie bărbații sau femeile? Tinerii sau bătrânii?

4. Vă spunem care sunt țările și orașele din care intră cei mai mulți oameni pe site;

5. Veți vedea ce dispozitive folosesc oamenii cel mai des atunci când ne citesc articolele. Să fie telefonul cel mai popular device? Sau desktopul? Sau tableta?

6. Vă arătăm câți oameni ne-au dat like și ne urmăresc pe Facebook. Avem conturi și pe YouTube și Instagram, însă aceste statistici o să fie făcute publice în următorul infografic;

7. Vă spunem câți oameni s-au abonat la newsletter-ul nostru. Iar dacă tu încă nu te-ai abonat, o poți face chiar acum. Hai, ce mai aștepți?

Click pe imagine ca să o vizualizați la rezoluție mai mare!

hailadorna.ro, tara dornelor, bucovina, vatra dornei, statistici

Grafică realizată de Ciprian Pardău. Îl găsiți pe Facebook, pe pardau.ro sau aici pe Hai la Dorna.

Concluzia?

Au fost trei luni bune pentru hailadorna.ro, trei luni pentru care vrem să vă mulțumim că ne citiți și ne urmăriți. Site-ul crește din ce în ce mai mult, iar acest lucru se datorează fiecăruia dintre voi și comunității pe care ați pus-o pe picioare în jurul Țării Dornelor și a Bucovinei.

Ce urmează pentru hailadorna.ro?

Avem câteva lucruri bune plănuite în viitorul apropiat pentru hailadorna.ro, iar pe unele dintre ele vrem să le îndeplinim până la finalul lunii mai sau iunie, atunci când sperăm că ne vor putea citi și cei care nu cunosc limba română, dar și că veți găsi aici oferte de cazare de la cele mai bune pensiuni, hoteluri, vile și cabane din Țara Dornelor și împrejurimi. Totul pentru ca turiștii care doresc să ne viziteze să își poată face planurile de vacanță foarte ușor.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul