istoria cazinoului din vatra dornei
Damian Gicoveanu

Damian Gicoveanu

INFOGRAFIC: momente importante din istoria Cazinoului din Vatra Dornei

Cazinoul din Vatra Dornei pare a fi unul din acele subiecte care nu se epuizează niciodată și despre care poți vorbi la nesfârșit, mai ales că părerile privind modul în care a fost gestionat de-a lungul timpului sunt foarte numeroase și foarte aprinse.

Nu demult am trecut și eu, din nou, pe lângă această clădire care, oricât de mult aș vrea să nu o spun, nu face deloc cinste orașului în starea actuală. Evenimentele culturale (precum Dorna Art) învie periodic grădina acestui monument, însă în restul timpului lucrurile pur și simplu nu se mișcă.

Mai jos vă invit să descoperiți și să distribuiți un infografic care ne duce puțin în timp și ne arată câteva dintre cele mai importante momente din istoria Cazinoului din Vatra Dornei.

Sursa informațiilor este site-ul celor de la Salvați Cazinoul Vatra Dornei, mai precis acest link în care se vorbește mai pe larg despre cronologia clădirii. Vă invit să citiți și informațiile de aici dacă vă interesează subiectul, pentru că oamenii aceștia au făcut o treabă excelentă și susțin o cauză în spatele căreia, cred eu, ne putem alinia cu toții, dorneni sau nu.

istoria cazinoului din vatra dornei

Distribuiți și altora acest infografic, dar nu înainte de a folosi secțiunea de comentarii de mai jos pentru a ne spune părerea voastră despre Cazinoul din Vatra Dornei. Cum percepeți voi această clădire-monument și ce ar trebui să se facă pentru a o aduce din nou la frumusețea de altădată?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Acest articol are un comentariu

  1. Așa cum am mai afirmat, distrugerea voită a acestei „perle”, cândva un Cazinou vestit cu care fiecare bucovinean se putea mândri, consider că este un caz grav penal pentru distrugere indiferent de cine se face vinovat. Consider că singura soluție este ca proprietarul în conformitate cu legislația actuală să fie forțat și amendat pentru întreținerea deplorabilă. Există încă mai multe posibilități de salvare, dar acestea se diminuează cu fiecare zi care se înregistrează în calendar și nu se întreprinde nimic. Rușine autorităților și proprietarilor!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul