zăpadă
Ciprian Pardău

Ciprian Pardău

Ninge în Țara Dornelor! La Vatra Dornei este zăpadă!

Prognoza meteo din ultima săptămână a anunțat ninsoare în zona de munte, în special în nordul și centrul României, însă n-am crezut niciodată că peste Țara Dornelor va cădea un strat de ninsoare chiar atât de repede. Suntem în prima jumătate a lunii octombrie 2016 totuși, iar în Țara Dornelor putem spune că ninge ca în povești. Da, este zăpadă la Vatra Dornei. Ninge la Poiana Stampei. Pasul Tihuța este acoperit de un strat de zăpadă, iar în Pasul Mestecăniș se circulă cu dificultate.

Pentru șoferii care conduc zilele acestea pe ruta de legătură dintre Moldova și Ardeal, zăpada căzută peste Țara Dornelor nu va fi una dintre cele mai bune vești, însă pentru noi, iubitorii de frumos și de Bucovina, este o noutate care ne face să zâmbim cu gura până la urechi. Iar pentru că de fiecare dată când găsim un subiect care ne face fericiți, ne place să împărtășim și cu tine, cel care ne citești chiar acum, ți-am pregătit o galerie foto și video cu zăpada din Țara Dornelor.

Iar pentru că știm că ești o persoană căreia îi place să împărtășească lucrurile pozitive legate de Vatra Dornei, de Țara Dornelor, adică de Bucovina în general, sperăm că o să le arăți și prietenilor tăi din mediul online cât de frumos ninge, să afle multă lume că avem zăpadă la Vatra Dornei.

VIDEOCLIPURI: zăpadă la Vatra Dornei

FOTOGRAFII: zăpadă la Vatra Dornei

ninsoare_vatra_dornei_1, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_3, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_2, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_5, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_8, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_4, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_6, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_9, zăpadă la vatra dornei

ninsoare_vatra_dornei_7, zăpadă la vatra dornei

Surse de preluare a fotografiilor și videoclipurilor: Gabriel Moroșan, Roxana Negrea, Alex Piede-Sr, Adrian Olaru, Emanuel Cuzuban, Cătălin Urdoi și Cabana Vultur.

Dacă și tu ai fotografii sau videoclipuri cu ninsoarea din Țara Dornelor și vrei să ni le pui la dispoziție, trimite-ne un mesaj pe una dintre paginile de Facebook, fie pe Iubesc Vatra Dornei, fie pe Hai la Dorna, sau scrie-ne direct un email. Datele noastre de contact le găsești foarte ușor pe pagina de contact sau pe pagina cu contribuții. Mulțumim foarte frumos!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on whatsapp
Trimite prin WhatsApp
Share on email
Trimite prin email

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Închide meniul